Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır Ne Demek? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır ne demek? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır kelimesi nasıl yazılır? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır Ne Demek?

Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır Ne Demek? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Ahmak Kimse Kendisini Koruyup Gözeten Kişiye Hizmetine Verilmiş Biri Gözüyle Bakar Ve Saygısız Davranışlarıyla Onun Gönlünü Kırarak Hizmetinden Yoksun Kalır` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır Kelimesi Nasıl Yazılır? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır

Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır ne demek? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır kelimesi nasıl yazılır? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır kökeni nedir? Ahmak Gelin Yengeyi Halayığı Sanır kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır